Una conferència de l’experta Montse Peñarroya donarà el tret de sortida a les Jornades d’Ecoturisme de la Vall de Lord

Les jornades consistiran en diverses xerrades sobre ecoturisme que tindran lloc d’octubre a gener. Montse Peñarroya, docent, investigadora i experta en turisme i màrqueting digital entre altres, les inaugurarà el dimecres 23 d’octubre amb el curs pràctic “Màrqueting digital i turisme sostenible”.

L’Associació de Turisme de la Vall de Lord, l’entitat que gestiona i coordina el sector turístic als municipis de Sant Llorenç de Morunys, La Coma i La Pedra i Guixers, ha decidit apostar per l’ecoturisme, un turisme de qualitat enfocat en la preservació i apreciació del medi ambient. Un turisme sostenible i ecològic adaptable a l’entorn de la Vall de Lord, que permet que el paisatge i la natura de la zona es conservin amb la presència d’un turisme de qualitat.

Per aprofundir en tot aquest àmbit es va decidir, juntament amb el consorci LEADER,  impulsar les Jornades d’Ecoturisme de la Vall de Lord, que consistiran en diferents xerrades, presentacions i experiències del sector i que tindran lloc a la vila de Sant Llorenç de Morunys des del dia 23 d’octubre, fins el proper mes de gener.

El primer d’aquests actes serà el curs pràctic “Màrqueting digital i turisme sostenible”, el dimecres 23 d’octubre de 9h a 14h, i es farà a la Biblioteca Municipal de Sant Llorenç de Morunys. Aquesta serà duta a terme a càrrec de Montse Peñarroya, docent i investigadora de màrqueting digital a la UAB i experta en UNWTO (Unide Nations World Tourism Organisation), i directora de l’Institut Internacional d’investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement (3isic). A part, treballa també com a experta per l’OMT (Organització Mundial del Turisme), i està especialitzada en màrqueting internacional, comerç exterior, i en societat de la informació i coneixement.

Les diferents conferències s’aniran anunciant i promocionant des de la web de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord (www.lavalldelord.com) i també des de les diferents xarxes socials de l’entitat.

De moment, us podeu inscriure al curs pràctic de Montse Peñarroya a la pàgina web https://sites.google.com/view/jornadesdecoturismevalldelord, des de la pàgina web de l’Associació o bé enviant un correu a info@lavalldelord.com.

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com