fbpx

Canvis a la zona habilitada d’autocaravanes durant la Festa Major

En motiu dels diferents actes que es duran a terme durant la Festa Major de Sant Llorenç de Morunys (del dia 8 al 13 d’agost), l’àrea d’autocaravanes quedarà temporalment tancada i per tant, queda totalment prohibit l’estacionament a la zona.

Durant aquests dies, només es podrà utilitzar l’àrea en cas de necessitat de buidatge de les aigües residuals i durant el temps necessari per dur a terme aquesta tasca, exceptuant el període comprès entre les 7 del matí de dissabte dia 12 i les 8 del matí del diumenge dia 13.

Per qualsevol dubte, es poden adreçar a l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord.

 

(Clica aquí per més informació)

(Clicar por más información/Click for more information)

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com