fbpx

Vídeo promocional d’Hivern de la Vall de Lord

L’hivern passat es va gravar el vídeo promocional d’hivern de la Vall de Lord, una de les accions de promoció de l’Associació de Turisme Vall de Lord per aquest 2017 i té per objectiu dotar d’imatges dels diferents atractius de la vall.

Aquest vídeo, dóna continuïtat a un altre ja enregistrat de primavera i estiu i amb una temàtica de turisme de natura i cultural.

Durant uns dies la Vall va tornar a ser escenari de gravació i, aquesta vegada, buscant una temàtica de turisme familiar, esportiu, de natura i gastronòmic. Aprofitant les nevades, es van gravar diferents imatges del Port del Comte i dels camins i paisatges. També s’ofereix un espai a les activitats en família, dels comerços i productes autòctons de la Vall.

Aquest vídeo ha estat possible gràcies als companys de Nord Dron.

La cançó és del Camp d’Aprenentatge Pau Casals (CdA Pau Casals).

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com