Ja disponible la nova aplicació sobre els restaurants!

Posar les coses fàcils als visitants que volen fer algun àpat a la Vall de Lord. Aquest és el principal objectiu d’una nova aplicació per a mòbils que hem impulsat des de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord que mostrarà els restaurants de la zona, quin tipus de menjars ofereixen (menús, plats combinats, entrepans, etc.), en quins horaris tenen la cuina oberta, la seva ubicació a través de Google Maps, i el seu número de telèfon. A més, es poden filtrar els diversos bars i restaurants per horari i/o per dia de la setmana.

L’aplicació, que porta el nom de “ValldeLord” i que es troba ja disponible a Google Play, ha estat desenvolupada per l’enginyer informàtic local Oriol Riu. Aquesta no és una eina tancada atès que l’objectiu de l’entitat és fer-la créixer i oferir nous serveis.

L’Associació de Turisme de la Vall de Lord ha posat en marxa l’aplicació coincidint amb l’arrencada de la temporada de neu en considerar que aquesta podia ser una eina molt útil per als esquiadors del Port del Comte.

 

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com