L’Agència Catalana de Turisme aposta per la Vall de Lord per obtenir el segell de Natura i muntanya en família

El proper 14 de novembre a les 11 h. tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys la presentació informativa sobre el segell de “Natura i muntanya en família” de l’Agència Catalana de Turisme.

Des de ja fa uns quants mesos, l’Associació de Turisme de la Vall de Lord està treballant conjuntament amb els ajuntaments de la vall i l’Agència Catalana de Turisme per tal d’obtenir el segell de “Natura i muntanya en família”. Aquest esdeveniment comptarà amb la presència
de Jordi Secall, director de màrqueting, Cristina Llagostera, responsable del producte familiar i
Pablo Rodríguez, responsable de la certificació de  projectes, tots tres membres de l’Agència Catalana de Turisme.

En aquesta reunió estan convidats tots els allotjaments, activitats de turisme actiu i restaurants, així com també tots els associats que vulguin participar-hi per tal de conéixer quina repercussió té aquest segell, quines característiques s’han de complir i quins seran els
beneficis pel territori si s’acaba obtenint.

Posteriorment a la reunió, per part de l’Associació de Turisme es farà un breu resum d’algunes novetats en què s’està treballant i es clourà l’acte amb un pica-pica pels assistents.

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com