L’Associació de Turisme de la Vall de Lord dona visibilitat a la gran oferta d’experiències lúdiques i d’aventura

L’objectiu passa per potenciar el turisme actiu i familiar. De moment, s’ha habilitat un plafó per a totes les empreses d’aquest àmbit que s’hi vulguin enunciar i s’ha editat material divulgatiu.

 

Parc d’aventura, pistes d’esquí, caiac, cani-caiac, paddle-surf, nombroses rutes per BTT, senders per caminar, barranquisme, parapent, excursions amb trineu tibat per gossos, observació d’estels, visitar un zoo… totes aquestes propostes entre moltes d’altres són les que es poden practicar a la Vall de Lord i el seu entorn més proper; activitats per a tots els gustos, nivells i edats. L’oferta de turisme actiu ha tingut un creixement important els darrers anys i l’Associació de Turisme de la Vall de Lord creu que és hora de donar-li visibilitat, per tal de ser un reclam per als visitants, que sovint fan ús dels negocis d’hostaleria i restauració de la zona.

Durant el 2018 s’han dut a terme diferents accions per a millorar la visibilitat d’aquestes empreses; per una banda s’ha habilitat la zona posterior de la pantalla de LEDS per tal de promocionar aquelles empreses de turisme actiu a través d’un plafó; aquests presenten, a través d’una imatge unificada, la informació de cada una de les empreses interessades. Una altra de les accions més rellevants ha estat la publicació d’un fulletó de turisme actiu on es presenten totes les experiències i activitats que es poden fer a la Vall de Lord segons la temporada de l’any i segons si és un públic adult o familiar. Aquest es pot trobar tant en format paper a l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord com en format digital a la pàgina web.

Després d’aquestes dues accions, l’Associació de Turisme no s’atura i actualment està treballant en el desenvolupament d’un mantell individual pels bars i restaurants dedicat als més menuts, una eina tant pels pares, pels nens com pels mateixos restaurants i amb una triple funcionalitat: una eina de diversió pels nens, d’educació per l’entorn natural i de visualització de les múltiples activitats que es poden practicar en aquesta zona. Un dels altres fronts en què està treballant, conjuntament amb les empreses que realitzen tallers i activitats d’interior, és la visualització de totes aquelles propostes que es poden fer quan es fa fosc o en els dies plujosos, una pregunta que moltes famílies amb nens es fan quan visiten la zona durant els mesos d’hivern o en dies plujosos.

Des de la mateixa associació es fa una crida a tothom qui estigui interessat en els projectes en els quals s’estan treballant posar-se en contacte amb l’Oficina de Turisme a través de correu electrònic o telèfon en els horaris d’obertura.

 

L’equip de la Associació de la Vall de Lord

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com