L’Oficina de Turisme de la Vall de Lord tanca el 2018 amb uns 6.300 visitants

La xifra suposa una lleugera disminució respecte el 2017. L’entitat de promoció turística de la vall en fa un balanç positiu i destaca la consolidació del nombre de turistes

La Vall de Lord tanca un 2018 molt productiu a nivell turístic que ha permès que la xifra total de visitants no es quedi gens lluny d’un 2017 que va ser realment excepcional en aquest aspecte. Pel que fa a l’Oficina de Turisme, situada a Sant Llorenç de Morunys, ha rebut aproximadament 6330 visitants durant el 2018, un 1,24% inferior al 2017 però valorat molt positivament tenint en compte que la climatologia va ser adversa en gran part de la primera meitat d’any. Cal destacar un clar augment del turisme actiu i de natura gràcies al creixent interès pel senderisme des del 2015, i la bona temporada d’esquí gràcies a les fortes nevades que tingueren lloc ara fa un any. També gràcies a les fortes pluges, la temporada de bany i caiac al pantà de la Llosa del Cavall va ser excel·lent ja que el nivell de l’embassament va augmentar fins assolir el màxim de la seva capacitat.

A nivell de promoció, l’Associació de Turisme de la Vall de Lord valora molt positivament el resultat dels materials turístics elaborats durant aquest 2018. Ara mateix es compta amb tota una sèrie de material promocional nou: mapes de punts d’interès, de senderisme, un díptic de les empreses de turisme actiu i un llibret sobre patrimoni cultural.

Per la seva banda, el Museu – Centre d’Interpretació de la Vall de Lord tanca l’any amb vora 7.500 visitants, una xifra inferior a la del 2017, un fet que els seus responsables atribueixen a la meteorologia. No obstant, ha estat un any carregat de propostes i activitats culturals tals com visites guiades a ermites romàniques, visites guiades pel nucli històric de Sant Llorenç de Morunys o les visites teatralitzades històriques, una proposta que cada cop atrau a més participants.

Des de l’Associació de Turisme i des del Museu – Centre d’Interpretació de la Vall de Lord ja estan començant a preparar els esdeveniments del 2019, un any que es preveu amb una forta oferta d’activitats.

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com