Èxit d’assistència a l’Assemblea General de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord

L’Associació va presentar totes les noves idees i propostes que s’estan duent a terme i que es volen realitzar durant tot el 2019. Per obrir l’acte, es va comptar amb el community manager de l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent – La Vansa i amb el director de l’empresa Kailash Group.

El passat dijous 21 de març, l’Associació de Turisme de la Vall de Lord va celebrar la seva anual Assemblea General Ordinària on hi eren convocats tots els socis i qualsevol persona interessada. La reunió, que es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, va començar a les 20h i va durar més de dues hores.

Abans d’iniciar-se el repàs a la feina feta durant el 2018 i l’exposició de totes les idees pel 2019, l’acte va començar amb la presentació de diferents convidats. En primer lloc, es va comptar amb la presència del community manager de l’estació d’esquí nòrdic de Tuixent – La Vansa, que va explicar de manera resumida tota la feina que es fa des de l’estació a nivell de xarxes socials, i com el seu compte de Twitter ha arribat a la popularitat que té actualment. En segon lloc, el director de l’empresa d’activitats Kailash Group, Adrià Garcia, va parlar de com els va sorgir la idea d’operar a la Vall de Lord, i va fer cinc cèntims sobre les diferents activitats que estan duent a terme actualment i les futures propostes. També va ser convidat a l’assemblea el president del Patronat de Turisme del Solsonès, Josep Caelles, que va fer un resum de tot el que porta entre mans actualment el Patronat. I en darrer lloc, abans de començar l’assemblea ordinària, el regidor de turisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, Ferran Ginestà, va presentar les novetats i actuacions fetes i per fer de la subvenció turística que va rebre l’Ajuntament.

Un cop fetes totes les presentacions, va ser el torn que els membres de la junta de l’Associació de Turisme presentessin davant tots els assistents un resum de totes les actuacions realitzades durant el 2018, amb el balanç d’ingressos i despeses corresponent als pressupostos aprovats a l’anterior assemblea, el pla d’actuacions del 2019, amb totes les actuacions ja començades i totes les idees i propostes que es tenen, i també totes les novetats pel que fa a l’Oficina de Turisme i les diferents relacions amb els associats. També es va presentar la llista de persones que actualment formen la junta de l’Associació, amb les noves incorporacions d’enguany. Tots els punts que requerien votació van ser aprovats per unanimitat per tots els socis que hi van assistir. Entre totes les novetats que es van presentar, hem de destacar la presentació del nou marxandatge, clauers i imants, que s’uneixen als adhesius amb el logotip de l’Associació que ja fa temps que es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord. Per a concloure l’assemblea va haver-hi un pica-pica per tots els assistents.

L’Associació de Turisme de la Vall de Lord destaca que ha sigut una de les assemblees amb més assistència dels últims anys, i aprofita per donar les gràcies a tothom qui va poder assistir, als convidats especials, i també a tots els socis que fan possible que es pugui seguir treballant dia a dia per a millorar el sector turístic de tota la vall.

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com