Tancament de bars i restaurants pel Covid-19

La Generalitat pren noves mesures restrictives per l’augment de casos de Covid-19, una de les quals és el tancament de bars i restaurants durant 15 dies. A la Vall de Lord, molts ja s’han posat a marxa per a mantenir l’activitat fent menjar per emportar.

A partir del dia 16 d’octubre, els bars i restaurants han de romandre tancats durant 15 dies com a mesura de prevenció de la Covid-19 davant l’augment preocupant de casos positius. No obstant, es permet als bars i restaurants fer menjar per emportar.

A nivell de la Vall de Lord, són uns quants els restaurants que mantindran la feina però només per passar a recollir el menjar i/o el beure, sempre amb cita prèvia. Des de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord, per tal de posar el nostre granet de sorra, hem editat un cartell (com els que ja féiem durant el confinament de primavera) on hi recollim tots els bars i restaurants que ofereixen aquest servei, i els horaris i contacte de cadascun.

Si teniu algun bar o restaurant que ofereix per emportar i no hi apareixeu, o bé si sou d’algun dels que apareix al cartell i alguna cosa està malament, o si voleu canviar-hi o afegir-hi alguna cosa, no dubteu a contactar amb nosaltres:

  • – Per correu electrònic: info@lavalldelord.com,
  • – Per telèfon: 973 49 21 81 (en horari d’obertura de l’Oficina de Turisme)
  • – Per telèfon o Whatsapp: 628 09 20 42.

Aquest cartell s’anirà actualitzant a la següent pàgina:
“Octubre 2020: tancament de bars i restaurants”.

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com