Suspesa la 12a Fira d’Ous d’Euga i 10è Mercat de pagès

La situació actual de creixement de casos de Covid-19 a nivell nacional i les darreres mesures adoptades per la Generalitat obliguen a suspendre la Fira d’Ous d’Euga 2020


La Vall de Lord i en concret la vila de Sant Llorenç de Morunys han vist com aquest any la pandèmia de Covid-19 que s’està vivint arreu del món ha obligat a suspendre i modificar les fires i esdeveniments de més renom que viuen cada any. Aquest cop, s’anul·la la Fira d’Ous d’Euga de la Vall de Lord, una fira carbassera ja plenament instaurada, ja que n’havia de ser la 12a edició. Fins fa pocs dies, l’organització preveia poder celebrar-la en algun entorn obert, amb una reducció de parades del Mercat del Pagès, i amb una sèrie d’actes culturals celebrats amb totes les mesures de prevenció i seguretat, però les darreres mesures adoptades pel govern a causa de l’augment de casos positius han portat a la decisió d’anul·lar-la completament. Era la darrera de les fires que quedaven per celebrar a la Vall de Lord durant aquest 2020.

No obstant, un dels actes principals de la fira, el “concurs d’Ous d’Euga”  se celebrarà a porta tancada amb els carbassers locals per tal de poder repartir igualment els premis a aquells qui hagin cultivat les carbasses més grans.

L’organització de la fira, formada entre altres per l’Agrupació Ous d’Euga de la Vall de Lord, l’Associació de Turisme de la Vall de Lord i l’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys, espera poder celebrar el 2021 la 13a edició de la fira amb més normalitat.

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com

Obre el xat
1
Necessites ajuda?
Consulta'ns!