Tancada l’Oficina de Turisme per les noves mesures restrictives

Les darreres mesures restrictives preses per la Generalitat de Catalunya per tal d’intentar afluixar l’augment de casos de Covid-19 han aturat el turisme durant els caps de setmana; s’ha decidit tancar, per tant, l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord


Aquesta setmana passada, concretament ahir dijous 29 d’octubre, la Generalitat de Catalunya anunciava les noves mesures restrictives per contenir els brots de Covid-19 d’arreu del país. Dins d’aquestes mesures, destaca el confinament per municipis que s’imposa pels caps de setmana, començant, però, des de les 6 del matí del divendres, i amb duració fins les 6 del matí de dilluns, de manera indefinida fins a proper avís.

Aquestes mesures, i en concret aquesta que acabem d’indicar, provoquen una total disminució del turisme. Per aquest motiu, s’ha decidit tancar l’Oficina de Turisme de la Vall de Lord. No obstant, es pot contactar amb els tècnics de l’oficina per WhatsApp al 628 09 20 42 o per correu electrònic a info@lavalldelord.com.

A part del confinament per municipis de cap de setmana, també s’ha aplicat un confinament perimetral a tota Catalunya la resta de dies de la setmana, amb la recomanació de limitar el màxim possible els desplaçaments. Es manté la prohibició de realitzar trobades de més de 6 persones, exceptuant activitats laborals, escolars, de culte, entre altres, i es recomana que els desplaçaments siguin només de les anomenades bombolles de convivència. També es manté la prohibició de menjar o beure en espais públics.

Es manté també la prohibició d’obertura al públic de bars, restaurants i centres d’estètica. En el cas de bars i restaurants, es continua permetent el servei de recollida a l’establiment o de repartiment a domicili; en aquest darrer cas, l’horari és de 6h a 23h.

I en tot això, es manté també l’anomenat toc de queda, el confinament nocturn de 22h a 6h, la prohibició de circular durant aquestes hores de la nit, tret d’excepcions evidents, com per motius laborals, per exemple.

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com

Obre el xat
1
Necessites ajuda?
Consulta'ns!