Aquest dilluns es celebra l’Assemblea General de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord

Aquest proper dilluns 4 d’abril, celebrarem l’Assemblea General de l’Associació de Turisme de la Vall de Lord. Serà la primera assemblea de l’Associació que podrem celebrar amb certa normalitat , i és per això que ens agradaria ser el màxim de gent possible per reprendre d’una vegada per totes el funcionament de l’Associació previ a l’inici de la pandèmia.

Abans de l’Assemblea, a partir de les 19h tindrà lloc una visita al Museu – Centre d’Interpretació de la Vall de Lord oberta a tots per tal d’ensenyar-vos tot el que hem estat fent en aquest espai després de les obres de millora i d’ampliació que van començar la tardor de 2020. Un cop acabi aquesta visita, a les 20h, començarà l’Assemblea General Ordinària de l’Associació, que tindrà lloc al mateix Museu – Centre d’Interpretació. En aquesta Assemblea, us mostrarem tota la feina feta per l’Associació durant el 2021, repassarem tots els comptes d’aquest any passat, i després us mostrarem el Pla d’actuacions del 2022 i el Pressupost general per aquest any.

Els socis de l’Associació podreu votar per acceptar o no tot això que us presentarem, i podreu fer totes les vostres aportacions. Pels que no pugueu assistir presencialment a l’acte, us hem enviat per correu electrònic un enllaç per poder seguir l’Assemblea de manera virtual. Per qualsevol dubte o qüestió prèvia a comentar, ens podeu contactar per correu electrònic a info@lavalldelord.com, al telèfon 973 49 21 81 (en horari d’obertura de l’Oficina de Turisme) o bé per WhatsApp al 628 09 20 42.

 

Comparteix:

Associació Turisme Vall de Lord
Oficina de turisme de la Vall de Lord
25282 St. Llorenç de Morunys
info@lavalldelord.com

Obre el xat
1
Necessites ajuda?
Consulta'ns!